top of page

Ontspanningsmassage

In het leven wordt er veel van u verwacht en u staat vast regelmatig onder druk. Hier komt vaak ook mentale stress bij kijken en die stress kan zijn weerslag hebben op uw lichaam. Dat kan fysieke klachten met zich meebrengen. Haal deze druk van de ketel door u regelmatig te laten masseren. U zult merken dat u hier niet alleen meer ontspannen van wordt maar dat u ook meer lichamelijke energie krijgt en beter in het leven staat.

Rust en ontspanning

Een ontspanningsmassage wordt uitgevoerd op de massagetafel. Er wordt gewerkt met (weinig) olie om de spieren beter los te kunnen maken. Deze massage zorgt voor rust en ontspanning. Een ontspanningsmassage kan worden aangepast naar en afgestemd op uw specifieke wensen. Het is een massage die gebruik maakt van alle soorten technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren.

Zacht kneden en rollen van de huid en spieren

Een ontspanningsmassage is geen diepe weefselmassage en is niet bedoeld voor het bewerken van de diepere spieren van het lichaam maar is alleen voor het masseren van de buitenste lagen van het lichaamsweefsel. Deze massagetechniek is dus niet bedoeld voor het bereiken van therapeutische effecten of voor behandeling van chronische pijn of ongemak.

Passieve behandeling

Bij een ontspanningsmassage wordt een breed scala van gebieden op het lichaam gemasseerd zoals de rug, benen, armen en hals. Het is een passieve behandeling waarbij u niet zal worden uitgerekt of gemanoeuvreerd in yoga-houdingen, zoals wel het geval is bij een Thai Yoga massage of Shiatsu massage.

Geschikt voor:

Iedereen die behoefte heeft aan ontspanning. Een ontspanningsmassage werkt klachten verminderend en zorgt voor het lokaal wegwerken van spierknopen.

bottom of page