top of page

Vacuümmassage is een effectieve manier om van de "sinaasappelschil" af te komen.

Deze massage wordt uitgevoerd met behulp van speciale cups in combinatie met een bindweefselmassage. Door het cuppen wordt een vacuüm gecreëerd, waardoor de huid en het onderhuidse vetweefsel in de cup wordt getrokken, waardoor er bloed naar de weefsels stroomt. 

Massage van de "sinaasappelhuid" activeert de huidreceptoren en veroorzaakt mechanische schade aan de ophoping van vetweefsel. Versterking van de hemodynamiek leidt ertoe dat de huidbedekking stevigheid, elasticiteit en zachtheid krijgt. Vacuümmassage wordt met succes gebruikt om spiervezels te herstellen na een lange intensieve sportactiviteiten.

Ondersteunt vacuümmassage tegen cellulitis?

De effectiviteit van de vacuümmassageprocedure tegen cellulitis is te wijten aan:

  • normalisatie van lipidenmetabolisme in de onderhuidse vetlaag;
  • stimulatie van collageenproductie;
  • normalisatie van hemodynamica (bloedsomloop)
  • versterking van de wanden van bloedvaten.

Deze massage stelt je in staat om na de bevalling de huid weer sneller strakker te krijgen, sportletsels van spieren en pezen te helen, spasmen en pijn te stoppen, een diepe ontspanning te bereiken.

Vacuümmassage van cellulitis is effectief, maar het gebruik van één massage zal niet helpen bij het vernietigen van alle overtollige vettige tuberkels ( tuberkels bestaan uit afgestorven cellen, bindweefsel en afweercellen uit het bloed) en het creëren van een mooie figuur, maar het verhoogt de effectiviteit van een competent voorgeschreven programma voor gewichtsverlies. 

Om een mooier resultaat te bereiken, ga je na de vacuümmassage een half uur in de linfopress.

Dit voorspoed de afvoer van vetcellen en vocht, waardoor het resultaat ook beter zal zijn.

Combipakket met Linfopres

bottom of page